Prekė sėkmingai pažymėta
Kiekis
Pažymėjote 0 prekių. Pažymėjote 1 prekę.
Kokį putų polistirolą pasirinkti?
Patarimai ir rekomendacijos kokį putų polistirolą (putplastį) pasirinkti sienoms, grindims ir stogui. Putų polistirolo rūšys ir techninės charakteristikos.

Rekomendacijos kokį putų polistirolą (putplastį) pasirinkti sienoms, grindims ir stogui. Markė - EPS. 50
70
80
100
150
200

Išorinė siena su šilumos izoliacija viduje

 

 

 

 

 

Išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje

 

 

 

 

 

Išorinė siena karkasiniame pastate

 

 

 

 

 

Išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje, padengta tinku (fasadų šiltinimas)

 

 

 

 

 

Rūsio išorinė siena su šilumos izoliacija išorėje (apkrova, veikianti šilumos izoliaciją, vidutinė)

 

 

 

 

Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu (be garso izoliacijos reikalavimų, apkrova, veikianti grindų paviršių, maža, naudojama gyvenamuosiuose, administraciniuose, poilsio ir pan. pastatuose)

 

 

 

 

 

Šildomos grindys gyvenamuosiuose ir viešosios paskirties pastatuose

 

 

 

 

 

Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, gali būti sąlytis su gruntu, be garso izoliacijos reikalavimų, apkrova, veikianti grindų paviršių, vidutinė (salėse, kavinėse, restoranuose ir pan.)

 

 

 

 

 

Grindys su šilumos izoliacija po išlyginamuoju betono sluoksniu, gali būti sąlytis su gruntu, be garso izoliacijos reikalavimų; apkrova, veikianti grindų paviršių, didelė (knygų saugyklose, archyvuose, pramonės įmonėse, automobilių parkavimo aikštelėse, baseinuose ir pan.)

 

 

 

 

 

Grindys šaldytuvuose, vaisių, daržovių, mėsos bei kitų maisto produktų saugyklose

 

 

 

 

 

Stogas su šilumos izoliacija tarp gegnių

 

 

 

 

 

Stogas su šilumos izoliacija po gegnėmis, apšiltintas patalpoje

 

 

 

 

 

Stogas su šilumos izoliacija virš gegnių arba kitokių laikančiųjų konstrukcijų

 

 

 

 

 

Sutapdintas stogas, apšiltintas dviem skirtingais polistireninio putplasčio sluoksniais

 

 

 

 

Stogas su šilumos izoliacija, apsaugota ritinine danga nuo atmosferos kritulių, stogo apkrova vidutinė

 

 

 

 

Stogas su šilumos izoliacija, neapsaugota nuo atmosferos kritulių-atvirkštinis stogas

 

 

 

 

 

 

Ekstrudinis putų polistirolas

Ekstrudinis putų polistirolas - tinkamiausia šilumos izoliacijos medžiaga, skirta pamatams, rūsio sienoms, cokoliui, grindims ant grunto, plokštiems stogams, terasoms, sienų izoliacijai bei automobilių stovėjimo aikštelėms įrengti. Šis putų polistirolas nepakeičiamas ledo arenų ir šaldymo kamerų šilumos izoliacijai.
Kietos plokštės iš ekstrudinio polistireno pasižymi ypač mažu vandens laidumu, beveik neįgeria vandens, atlaiko dideles paskirstytas apkrovas. Gera plokščių šilumos laidumo vertė nekinta veikiant aplinkos sąlygoms ir laikui.
Ekstrudinis polistirenas biologiškai nesuyrantis aplinkoje, nekelia jokio pavojaus ekologijai ir žmonių sveikatai, tą liudija visos reikiamos išvados ir sertifikatai.

Neoporas - pilkasis putų polistirolas

Neoporas nuo klasikinio baltojo putų polisterolio skiriasi tuo, kad jame įterpti infraraudonieji absorberiai bei reflektoriai, leidžiantys sumažinti ne tik medžiagos šiluminį laidumą, bet ir šiluminio spinduliavimo sukeliamus energijos praradimus. Pilkšvasis putų polisterolis iš neoporo atlieka savo funkcijas geriau negu to paties tankio įprastinės izoliacinės medžiagos. Taikant putų poliisterolį iš neoporo, tas pats izoliacinis efektas pasiekiamas izoliaciniam sluoksniui esant penktadaliu plonesniam negu įprastinio, baltojo, polistireninio putplasčio atveju. Yra gaminamas EPS 70 putų polisterolis iš neoporo.

Geoporas 

Geoporas nuo klasikinio baltojo putų polistirerolio skiriasi mažesniu ilgalaikiu vandens įmirkiu panardinus vandenyje. Putų polisterolio Geoporas gamybai yra naudojama speciali tokio putų polisterolio gamybai skirta žaliava, taip pat keičiamas technologinio proceso režimas. Geoporas pasižymi ne tik labai mažu vandens įgeriamumu, bet ir šiek tiek geresnėmis kitomis fizinėmis mechaninės savybės (gniuždomuoju įtempiu, kai gaminys deformuojamas 10% stipriu lenkiant). Yra gaminamas EPS 100 Geoporas.